TUYA Smart aplikacja mini.jpg
Nainstalujte si nejnovější verzi aplikace TUYA Smart pro ovládání produktů WIFI Led-Pol

Rádi bychom vás informovali, že skončila doba technické podpory pro aplikaci Led-Pol Smart pro ovládání produktů WIFI Led-Pol. Od nynějška budou všechny produkty WIFI Led-Pol nadále fungovat, nicméně uživatelům doporučujeme, aby si nainstalovali nejnovější verzi aplikace TUYA SMART. Nová verze aplikace je nyní k dispozici ke stažení v obchodech APP Store a Google Play.

Lepší funkčnost a bezpečnost

TUYA SMART byl optimalizován pro práci s nejnovějšími produkty LED-POL a nabízí ještě lepší funkce a větší bezpečnost. Aktualizace aplikace přináší řadu vylepšení, díky kterým je správa chytré domácnosti jednodušší a intuitivnější než kdykoli předtím.

Proč se vyplatí nainstalovat TUYA SMART?

1. Kompatibilita s nejnovějšími produkty: TUYA SMART pracuje s nejnovějšími WIFI zařízeními a nabízí plynulé a spolehlivé ovládání osvětlení a dalších zařízení chytré domácnosti.

2. Lepší zabezpečení: Nová verze aplikace poskytuje pokročilé funkce zabezpečení, chrání vaše data a zajišťuje bezpečné připojení k vašim zařízením. Další informace o zabezpečení naleznete na [TUYA](https://www.tuya.com/).

3. Snadné použití: TUYA SMART nabízí intuitivní rozhraní, které usnadňuje správu osvětlení a dalších zařízení. Aplikace umožňuje snadno vytvářet plány, hlasové ovládání a integraci s dalšími systémy chytré domácnosti.

4. Multifunkčnost: Pomocí TUYA SMART můžete přizpůsobit osvětlení své náladě, vytvářet světelné scény a vzdáleně ovládat zařízení odkudkoli na světě.

5. Pravidelné aktualizace: Aplikace TUYA SMART je pravidelně aktualizována a poskytuje vám přístup k nejnovějším funkcím a vylepšením.

Stáhněte si a nainstalujte TUYA SMART ještě dnes!

Už nečekejte a nainstalujte si TUYA SMART, abyste si užili všechny možnosti inteligentního řízení vašeho domova. Stáhněte si aplikaci ještě dnes z APP Store nebo Google Play a přidejte se k tisícům spokojených uživatelů, kteří již ve svých domovech využívají moderní technologická řešení.

Stáhněte si TUYA SMART z obchodu APP Store

Stáhněte si TUYA SMART z Google Play

Užijte si pohodlí a inovace s TUYA SMART!